FAMILJEFOTOGRAFERING JÖNKÖPING/SMÅLAND

Gillar ni att upptäcka platser? Vill ni göra något roligt, mysigt och lekfullt tillsammans som familj? Gillar ni kramar, gapskratt och bus? Då är en familjefotografering ett äventyr för er!
DSC_6299
RELATIONSSTÄRKANDE & ROLIGT

Med fokus på barnen och er relation, det är målet med en familjefotografering. Jag vill fånga ögonblick snarare än perfekta poser och älskar bilder som visar på känslor snarare än att håret ligger helt perfekt. Med lekfull stämning ger vi oss ut på upptäcksfärd, busar och har roligt tillsammans. Bilderna är bara en bonus!

FINA MILJÖER & BRA VÄDER

Inför en familjefotografering så planerar vi noggrant ut 1-2 platser i anslutning till varandra som passar bra för tidpunkten både vad gäller årstid och klockslag. Jag känner till flera fantastiska guldkorn runt Jönköpingsområdet men ni får också möjlighet att komma med egna önskemål. Vi bokar även alltid in ett back up-datum vid dåligt väder.

FAMILJEN ANTONSSON
"Vi är så nöjda med de underbara bilderna vi fick från vår familjefotografering!
Lisa är spontan, underhåller barnen och fångar de små ögonblicken perfekt."

HUR GÅR DET TILL?

DSC_4969

BOKA TID

Ni gillar min bildstil och tror att vi skulle kunna ha en rolig stund tillsammans? Grymt! Ni kontaktar mig genom formuläret längst ner, jag återkommer med lediga tider och vi bokar även in ett back-up datum vid dåligt väder.
DSC_8624

PLANERING

Vi håller kontakt, lär känna varandra, går igenom detaljer, skriver avtal och planerar tillsammans. Jag stöder, peppar och ni får ta del av min planeringsguide med massa tips inför fotograferingen. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt med mig.
DSC_6900

FOTOGRAFERING

Vi möts upp på förbestämd plats. Ger barnen tid att bli trygga med mig. Sedan leker vi och fotograferar i ca 1-1,5 h på 1-2 platser i anslutning till varandra.
DSC_9490

LEVERANS

Inom 21 dagar får ni en länk till ett webbgalleri med alla era bästa bilder (minst 50 st) och ni gör ert urval som ni sedan kommer kunna ladda ner och använda fritt för privat bruk. Wohla – så har ni minnen som varar för evigt!
3900 SEK
FAMILJEFOTOGRAFERING INKLUDERAR
 • PDF med tips inför er fotografering
 • Gratis ombokning vid dåligt väder
 • 1-1,5 h fotografering
 • 20 st högupplösta bilder i färg och svartvitt som ni själva väljer ut via ett personligt webbgalleri
 • Möjlighet att köpa till fler bilder

”OKEJ, VI ÄR PÅ!”

Kul! Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag med lediga tider.

  Hur hittade du mig?

  FAMILJEFOTOGRAF • JÖNKÖPING • SMÅLAND • SÖDRA SVERIGE

  Total: