BRÖLLOPSFOTOGRAF MED FOKUS PÅ

DET VARMA, INTIMA
& AUTENTISKTA

Jag är bröllopsfotograf därför att jag älskar vad det dagen betyder för människor. Troligtvis är bröllopsdagen en dag av festligheter, fina kläder och vänner - men framförallt är det en dag när ni fattar ert livs viktigaste beslut och ingår förbund med varandra. Det är SÅ coolt! Som fotograf vill jag hjälpa er att minnas denna dag med fokus på det varma, intima och autentiska.

KÄNSLAN

Er bröllopsdag innehåller många varma känslor. Jag finns för att se och formulera dem i bilder, så att ni kan minnas hur det kändes.

ÖGONBLICKET

Under er bröllopsdag sker flera unika ögonblick. Jag finns för att fånga ögonblick från er dag precis som det är, naturligt och autentiskt.

NI

Allt handlar om er. Jag finns för att fånga det personliga, naturliga och intima som speglar just er. Ja, det är roligt att fotograferas!

Lisa gjorde fotograferingen så personlig och fångade just det som är speciellt för oss. Det kändes enkelt att stå i centrum framför kameran för hon fick oss att fokusera på varandra och vara i stunden. Hon är proffsig och närvarande, inte bara under fotograferingen utan under hela resan från förfrågan till leverans av bilderna!
Skicklig, närvarande och härlig fotograf. Genomproffsig från början till slut. Levererade bilder som var långt över våra redan höga förväntningar. Vi är jättenöjda och glada över vårt val av Lisa som fotograf!
Att välja Lisa till vår bröllopsfotograf är det bästa beslutet någonsin! Vi fullkomligt älskar våra bilder från vår dag och att Lisa är den person hon är, är bara en otrolig bonus <3
LISA CARLBÄCK
ER NYA BÄSTA VÄN
Som bröllopsfotograf är jag en person som befinner mig nära människor på deras livs största dagar. Därför vill jag inte bara vara en fotograf, utan en vän som finns med som ett stöd och tryggt bollplank redan från start. För mig är en god relation superviktigt, allt för ett så bra resultat som möjligt.

VI ÄR EN PERFEKT MATCH OM..

√ Ni vill slappna av på bröllopsdagen och fokusera på att ha roligt.
√ Ni gillar naturliga och spontana ögonblick mer än uppställda.
√ Känslan i bilderna och er kärlek är viktigare än att håret ligger helt perfekt.
√ Ni gillar att upptäcka platser och vill ha bröllopsbilder i naturen.
√ Ni håller med om att kramar och skrattanfall är det bästa som finns!

TRE TILLFÄLLEN NI INTE VILL MISSA

Den här dagen är starten på ert äktenskap. Era närmaste är på plats, redo att dela er glädje och spänning. Tro mig, ni kommer vilja kolla tillbaka på denna dag och minnas hur den började. Minnas hur det kändes i magen att göra sig redo för att säga ja till sin blivande.
FÖRBEREDELSE
De små ögonblicken blir ofta minnesvärda. Även om ni redan sett varandra i  klänning och kostym så rekommenderar jag att göra en “First Look“. Det är en speciell känsla att se sin partner uppklädd på bröllopsdagen, redo att säga ja till dig. Känn ingen press över att du måste ha ett känslosamt uttryck, tro mig, vi kommer alla bli berörda av situationen oavsett.
FIRST LOOK
Det varma mjuka ljuset som blir precis innan solen går ner är det absolut bästa för porträttbilder. Att gå ifrån festen för en kort stund, andas och bara var med varandra i solnedgången samtidigt som ni får helt magiska bilder är något ni inte får missa att göra.
GOLDEN HOUR
BRÖLLOPSFOTOGRAF I JÖNKÖPING
Min utgångspunkt är Jönköping, Småland - men jag reser gärna vart som helst inom Sverige eller utomlands för er! Längre ner på sidan under frågor och svar kan ni läsa mer om hur det fungerar.

MIN TJÄNST

PLANERING

Jag finns med för personligt stöd och rådgivning från bokningsdag fram till färdig leverans. Jag hjälper er med planering genom ett delat planeringsdokument, pinterestalbum för inspirationsbilder (valfritt) och ni får ta del av min digitala bröllopplaneringsguide. Vi träffas minst en gång för bröllopsmöte, fikar och lär känna varandra samt genomför en provfotografering som ni får minst 20 stycken bilder ifrån.

FOTOGRAFERING

Jag är med och fotograferar alla önskade ögonblick efter antalet timmar ni bokat mig. Jag guidar och stöder er igenom porträttfotografering och dokumenterar alla de genuina stunder som sker runt omkring er. Jag finns dessutom med som en vän och stöd för er genom att peppa, håller saker eller ser till att ni får i er mat och dricka när det behövs.

EFTERBEARBETNING

Efter fotografering följer ett stort efterarbete. Jag genomför ett noggrant urval och efterbehandlar alla de bästa bilderna från er dag. Utvalda bilder behandlas även i svartvitt. Redan inom 5 dagar får ni tillgång till en sneak-peek som ger en känsla av resultatet (och såklart för att ni ska ha något att direkt kunna dela med er av till vänner och familj).

LEVERANS

Senast 90 dagar efter bröllopet levereras alla era bästa bilder högupplösta antingen via ett digitalt webb-galleri eller på ett fint USB-minne i en box tillsammans med ett handplock av 10x13 printar, anpassat efter vilket paket ni bokat.

PROVFOTOGRAFERING

I alla mina bröllopspaket ingår en kostnadsfri provfotografering som genomförs i Jönköpingsområdet. Och jag älskar provfotograferingar! Vi lär känna varandra genom att på riktigt få testa att använda kameran. Det är ofta flera saker man känner sig nervös inför på en bröllopsdag, fotograferingen brukar vara en av dem. Därför blir en provfotografering en bra uppvärmning och många känner sig mindre nervösa inför bröllopsfotograferingen efter en provfotografering. Dessutom får ni ett gäng (minst 20 st) förlovningsbilder som kan komma till god användning till exempelvis inbjudningskort. 

 

FRÅGOR & SVAR

– VÅR RELATION
För mig och för er trygghet så är det jätteviktigt att vi trivs med varandra! Jag träffas gärna före bokning - antingen på en fika i Jönköping eller via skype.
– NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?
Så snart som möjligt! Jag åtar mig endast ett visst antal bröllop per år och fyller på datumen allteftersom. Sommarmånaderna bokas gärna upp tidigt. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är godkänt och bokningsavgiften på 25% är betald.
– VAD INGÅR?
Jag vill vara ert bollplank från dagen ni bokar mig tills dess att ni fått färdig leverans. I alla mina paket ingår, förutom själva fotograferingen på bröllopsdagen och efterbearbetning av bilderna, ett bröllopsmöte med fika (!), en digital planeringsguide fullproppad med massa bra tips och en provfotografering som ger er minst 20 st vardagliga extrabilder. Alla era bästa bilder (minst 150 st beroende på vilket paket ni bokar) levereras högupplöst till er.
– RESER DU?
Absolut! Gifter ni er utanför Jönköping tillkommer reseersättning på 45 kr/mil alternativt resebiljettskostnad beroende på vart ni gifter er.
– LÄSKIGT ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR MAN?
Det säger alla. Men oroa er inte - min uppgift är att hjälpa er att bli så naturliga som möjligt i situationen. Jag ger er handlingar för att på ett avslappnat sätt få fram äkta poser. Allt i er takt!
– VAG GÖR VI OM DET REGNAR?
Inga problem – redan innan er bröllopsdag kommer vi att ha valt ut ett par alternativa platser att vara på om det blir oväder. Dessutom har jag alltid med mig ett par vita paraplyer som ni får låna om ni vill.
– TAR DU MED EGEN MAT?
Bokar ni mig mer än 4 timmar ser jag gärna att jag får något varmt att äta för att göra ett bra jobb under hela dagen. Det går självklart bra med samma mat som andra leverantörer.
– ANVÄNDER DU AVTAL?
Ja! Avtalet tar bland annat upp leveranstid, användningsrätten av bilderna och vad som händer vid sjukdom. Ert datum är inte bokat förrän ni har godkänt avtalet och betalat bokningsavgift.
– REDIGERAR DU BILDERNA?
Ja. Jag är utexaminerad grafisk formgivare och fotograferar i RAW-format vilket innebär att jag inte levererar oredigerade bilder. Redigering såsom exponering, färger, toner och artistisk vision ingår i priset.
– FÅR VI ALLA BILDER?
Jag levererar alla bra bilder vilket innebär att jag exempelvis väljer bort testbilderna för exponering samt bilder där personerna blundar eller gör konstiga miner. Blir vanligtvis minst 40 bilder per timme.
– HUR GÖR DU MED BOENDE?
Har ni bokat mitt största paket och gifter er mer än 10 mil ifrån Jönköping kan det tillkomma en hotellnatt. Detta på grund av att jag inte ska behöva köra långt efter en lång arbetsdag. Såklart beror det på hur sent in på kvällen fotografering önskas och vid bokning diskuterar vi detta tillsammans.

MINA BRÖLLOPSPAKET

12 H
INKLUDERAR
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering i Jönköping
 • 12 h fotografering
 • Minst 600 högupplösta bilder på ett exklusivt USB-minne
 • Digitalt webbgalleri med alla bilder att dela med vänner och familj
 • Handplock av 10x13 printar
9 H
INKLUDERAR
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering i Jönköping
 • 9 h fotografering
 • Minst 450 högupplösta bilder på ett exklusivt USB-minne
 • Digitalt webbgalleri med alla bilder att dela med vänner och familj
 • Handplock av 10x13 printar
6 H
INKLUDERAR
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering i Jönköping
 • 6 h fotografering
 • Minst 300 högupplösta bilder på ett exklusivt USB-minne
 • Digitalt webbgalleri med alla bilder att dela med vänner och familj
 • Minst 300 högupplösta bilder via digitalt webbgalleri
4 H
INKLUDERAR (BOKNINGSBART TIDIGAST 6 MÅNADER INNAN BRÖLLOPET)
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • 4 h fotografering
 • Minst 200 högupplösta bilder via digitalt webbgalleri

Samtliga paket gäller för perioden 2024. Pris från 18.900 SEK inkl. moms. Se fullständig prislista HÄR.

ERBJUDANDE! Gifter ni er på en vardag erbjuder jag 10% rabatt.

BOKA MIG!

  Telefonnummer:

  Intresserad av följande paket:
  12 h9 h6 h4 h

  Instagram konto: (ex. @lisacarlback.se)

  Om jag inte svarar inom 3 dagar är förmodligen formuläret trasigt. Kontakta mig på info@lisacarlback.se

  Total: