MIN PASSION

VARMT, INTIMT
& AUTENTISKT

Jag är bröllopsfotograf därför att jag älskar vad det dagen betyder för människor. Troligtvis är bröllopsdagen en dag av festligheter, fina kläder och vänner - men framförallt är det en dag när ni fattar ert livs viktigaste beslut och ingår förbund med varandra. Det är SÅ coolt! Som fotograf vill jag hjälpa er att minnas denna dag med fokus på det varma, intima och autentiska.

ÖGONBLICKET

Under en bröllopsdag sker flera unika ögonblick. Jag vill se och fånga ögonblick från er dag precis som det är, naturligt och autentiskt.

KÄNSLAN

En bröllopsdag innehåller mycket känslor. Jag vill ta in de känslor som är och formulera dem i bilder, och på så sätt hjälpa er att minnas dem.

NI

Fotografering är en rolig del av dagen! Ni får vara nära och bara njuta. Jag vill frambringa er naturliga intimitet, lekfullhet och glädje.

Vi rekommenderar starkt att ha med Lisa som bröllopsfotograf! Under vigseln la vi inte märke till henne, hon bara fanns med och fotade alla magiska ögonblick som man vill ha förevigade. Tusen tack för din värme och kärlek du gav oss under vår stora dag!!
- Martin & Ellen
LISA SOM FOTOGRAF
DIN NYA BÄSTA VÄN!
Som bröllopsfotograf är jag en person som befinner mig nära människor på deras livs största dagar. Därför vill jag inte bara vara en fotograf, utan en vän som finns med som ett stöd och tryggt bollplank redan från start. För mig är en god relation superviktigt, allt för ett så bra resultat som möjligt.

VI ÄR EN PERFEKT MATCH OM..

√ Ni vill slappna av på bröllopsdagen och fokusera på att ha roligt.
√ Ni gillar naturliga och spontana ögonblick mer än uppställda.
√ Känslan i bilderna och er kärlek är viktigare än att håret ligger helt perfekt.
√ Ni gillar att upptäcka platser och vill ha bröllopsbilder i naturen.
√ Ni håller med om att kramar och skrattanfall är det bästa som finns!

TRE TILLFÄLLEN DU INTE VILL MISSA

Det här är starten på ert äktenskap. Era närmaste är på plats, redo att dela er glädje och spänning. Tro mig, ni kommer vilja kolla tillbaka på denna dag och minnas hur den började. Minnas hur det kändes i magen att göra sig redo för att säga ja till sin blivande partner.
FÖRBEREDELSE
De små ögonblicken blir ofta minnesvärda. Även om ni redan sett varandra i  klänning och kostym så rekommenderar jag att göra en “First Look“. Det är en speciell känsla att se sin partner uppklädd på bröllopsdagen, redo att säga ja till dig. Känn ingen press över att du måste ha ett känslosamt uttryck, tro mig, vi kommer alla bli berörda av situationen oavsett.
FIRST LOOK
Det varma mjuka ljuset som blir precis innan solen går ner är det absolut bästa för porträttbilder. En kort stund där ni får smita iväg, andas och bara vara med varandra i solnedgången. Denna typ av fotografering hinner man med i mitt heldagspaket men det går också bra att köpa till 2 timmar i halvdagspaketet för att få med Golden hour.
GOLDEN HOUR
JAG RESER GÄRNA FÖR KÄRLEK
Min utgångspunkt är Jönköping, Småland - men jag reser gärna
vart som helst inom Sverige eller utomlands för er story!

MIN TJÄNST

PLANERING

Jag finns med för personligt stöd och rådgivning från bokningsdag fram till färdig leverans. Jag hjälper er med planering genom ett delat planeringsdokument, pinterestalbum för inspirationsbilder (valfritt) och ni får ta del av min digitala bröllopplaneringsguide. Vi träffas minst en gång för bröllopsmöte, fikar och lär känna varandra samt genomför en provfotografering som ni får minst 20 stycken bilder ifrån.

FOTOGRAFERING

Jag är med och fotograferar alla önskade ögonblick efter antalet timmar ni bokat mig. Jag guidar och stöder er igenom porträttfotografering och dokumenterar alla de genuina stunder som sker runt omkring er. Jag finns dessutom med som en vän och stöd för er genom att peppa, håller saker eller ser till att ni får i er mat och dricka när det behövs.

EFTERBEARBETNING

Efter fotografering följer ett stort efterarbete. Jag genomför ett noggrant urval och efterbehandlar alla de bästa bilderna från er dag. Utvalda bilder behandlas även i svartvitt. Redan inom 5 dagar får ni tillgång till en sneak-peek som ger en känsla av resultatet (och såklart för att ni ska ha något att direkt kunna dela med er av till vänner och familj).

LEVERANS

Senast 90 dagar efter bröllopet levereras alla era bästa bilder högupplösta antingen via ett digitalt webb-galleri eller på ett fint USB-minne i en box tillsammans med ett handplock av 10x13 printar, anpassat efter vilket paket ni bokat.
PROVFOTOGRAFERING

I alla mina bröllopspaket ingår en kostnadsfri provfotografering. Och jag älskar provfotograferingar! Vi lär känna varandra genom att på riktigt få testa att använda kameran. Det är ofta flera saker man känner sig nervös inför på en bröllopsdag, fotograferingen brukar vara en av dem. Därför blir en provfotografering en bra uppvärmning och många känner sig mindre nervösa inför bröllopsfotograferingen efter en provfotografering. Dessutom får ni ett gäng (minst 20 st) härligt vardagliga bonusbilder som kan komma till god användning till exempelvis inbjudningskort. 

 

FRÅGOR & SVAR

– VÅR RELATION
För mig och för er trygghet så är det jätteviktigt att vi trivs med varandra! Jag träffas gärna före bokning - antingen på en fika i Jönköping eller via skype.
– NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?
Så snart som möjligt! Jag åtar mig endast ett visst antal bröllop per år och fyller på datumen allteftersom. Sommarmånaderna bokas gärna upp tidigt. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är godkänt och bokningsavgiften på 25% är betald.
– VAD INGÅR?
Jag vill vara ert bollplank från dagen ni bokar mig tills dess att ni fått färdig leverans. I alla mina paket ingår, förutom själva fotograferingen på bröllopsdagen och efterbearbetning av bilderna, ett bröllopsmöte med fika (!), en digital planeringsguide fullproppad med massa bra tips och en provfotografering som ger er minst 20 st vardagliga extrabilder. Alla era bästa bilder (minst 150 st beroende på vilket paket ni bokar) levereras högupplöst till er.
– RESER DU?
Absolut! Gifter ni er mer än 30 minuter ifrån Jönköping tillkommer reseersättning. Detta inkluderas i priset och anpassas beroende på vart ni gifter er.
– LÄSKIGT ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR MAN?
Oroa er inte - min uppgift är att känna av och hjälpa er att bli så naturliga som möjligt i situationen. Jag ger er handlingar för att på ett avslappnat sätt få fram äkta poser. Allt i er takt!
– VAG GÖR VI OM DET REGNAR?
Inga problem – redan innan er bröllopsdag kommer vi att ha valt ut ett par alternativa platser att vara på om det blir oväder. Dessutom har jag alltid med mig ett par vita paraplyer som ni får låna.
– TAR DU MED EGEN MAT?
Bokar ni mig mer än 4 timmar ser jag gärna att jag får något varmt att äta för att göra ett bra jobb under hela dagen. Det går självklart bra med samma mat som andra leverantörer.
– ANVÄNDER DU AVTAL?
Ja! Avtalet tar bland annat upp leveranstid, användningsrätten av bilderna och vad som händer vid sjukdom. Ert datum är inte bokat förrän ni har godkänt avtalet och betalat bokningsavgift.
– REDIGERAR DU BILDERNA?
Ja. Jag är utexaminerad grafisk formgivare och fotograferar i RAW-format vilket innebär att jag inte levererar oredigerade bilder. Redigering såsom exponering, färger, toner och artistisk vision ingår i priset.
– FÅR VI ALLA BILDER?
Jag levererar alla bra bilder vilket innebär att jag exempelvis väljer bort testbilderna för exponering samt bilder där personerna blundar eller gör konstiga miner. Blir vanligtvis minst 40 bilder per timme.
– HUR GÖR DU MED BOENDE?
Har ni bokat mitt största paket och gifter er mer än 10 mil ifrån Jönköping kan det tillkomma en hotellnatt. Detta på grund av att jag inte ska behöva köra långt efter en lång arbetsdag. Såklart beror det på hur sent in på kvällen fotografering önskas och vid bokning diskuterar vi detta tillsammans.

NYHET!

Gifter ni er 2021 inom Jönköpings län och planerar ett mindre bröllop?
Kanske bara med närmsta familj och vänner? Eller kanske bara ni två, en vigselförättare och fotograf? Jag är gärna med och förevigar detta intima tillfälle! Jag erbjuder just nu enklare bröllopspaket för mellan 1-3 h. Hör av er om ert upplägg så kommer jag med prisförslag. Gifter ni er på en vardag erbjuder jag dessutom 10% rabatt.

HELDAG
INKLUDERAR
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering
 • 12 h fotografering
 • Minst 500 högupplösta bilder på ett exklusivt USB-minne
 • Handplock av 10x13 printar
HALVDAG
INKLUDERAR
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering
 • 8 h fotografering
 • Minst 350 högupplösta bilder på ett exklusivt USB-minne
 • Handplock av 10x13 printar
EN STUND
INKLUDERAR (går endast att boka inom jönköpings län)
 • Full support
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering
 • 4 h fotografering
 • Minst 150 högupplösta bilder via digitalt webbgalleri

Samtliga paket gäller för perioden 2021/2022. Pris från 16.900 SEK inkl. moms.
OBS! Gifter ni er på en vardag erbjuder jag 10% rabatt.

KONTAKTA

Telefonnummer:

Intresserad av följande paket:
En stundHalvdagHeldag

Instagram konto: (ex. @lisacarlback.se)

Om jag inte svarar inom 3 dagar är förmodligen formuläret trasigt. Vänligen kontakta mig då via info@lisacarlback.se

Total: