PARFOTOGRAFERING JÖNKÖPING/SMÅLAND

Gillar ni att upptäcka platser? Vill ni göra något roligt, mysigt, lekfullt och avslappnat? Gillar ni kramar, gapskratt och fika? Då är en parfotografering ett äventyr för er!
RELATIONSSTÄRKANDE & ROLIGT

Det är målet med en parfotografering. Jag vill fånga ögonblick snarare än perfekta poser och älskar bilder som visar på känslor snarare än att håret ligger helt perfekt. Jag förstår att det kan kännas som en stor utmaning att ställa sig framför en kamera, men du kan vara lugn! Jag har flera års erfarenhet av att fota par och vet precis vad som krävs av mig som fotograf för att ge er en avslappnad och rolig stund. Det här är er grej! Pussas, dansa, baka bulla eller ligg bara och njut på en filt vid en vacker utsikt. Ni behöver bara fokusera på varandra och jag sköter resten.

FINA MILJÖER & BRA VÄDER

Inför en parfotografering så planerar vi noggrant ut 1-2 platser i anslutning till varandra som passar bra för fotograferingstidpunkten både vad gäller årstid och tid på dygnet. Jag känner till flera fantastiska guldkorn runt Jönköpingsområdet men ni får också möjlighet att komma med egna önskemål. Vi bokar även alltid in en back up datum vid dåligt väder.

DESIRÉE & NEBBI
"Det kändes verkligen som att du såg oss med ditt bemötande och hur du var bakom kameran! Du fick oss att känna oss fina med komplimanger. Jag brukar ha väldigt svårt att slappna av men kände mig bekväm. Vi fick testa att posera själva och sen guidade du oss igenom. Du fick fotograferingen att vara lättsam, avslappnad och rolig. Vi är supernöjda!"

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID

Ni gillar min bildstil och tror att vi skulle kunna ha en rolig stund tillsammans? Grymt! Ni kontaktar mig genom formuläret längst ner, jag återkommer med lediga tider och vi bokar även in ett back-up datum vid dåligt väder.

PLANERING

Vi håller kontakt, lär känna varandra, går igenom detaljer och planerar tillsammans. Jag stöder, peppar och ni får ta del av min planeringsguide med massa tips inför fotograferingen. Allt för att ni ska känna er så trygga som möjligt med mig.

FOTOGRAFERING

Vi träffas hemma hos mig eller på förbestämd plats. Jag bjuder på fika och sedan fotograferar vi i ca 1 h på 1-2 platser i anslutning till varandra. Ni får mysa, pussas, busa och ha kul! Känn er också fria att ha med flera ombyten.

LEVERANS

Inom 21 dagar får ni en länk till ett webbgalleri med alla era bästa bilder (ca 20 st) som ni kan ladda ner och använda fritt för privat bruk. Wohla – så har ni minnen som varar för evigt!
3 500 SEK
PARFOTOGRAFERING INKLUDERAR
 • Personlig planering
 • Klädguide digitalt
 • Gratis ombokning vid dåligt väder
 • Fika (viktigt!)
 • 1 h fotografering
 • Välj själva ut 10 st högupplösta bilder via ett personligt webbgalleri

”OKEJ, VI ÄR PÅ!”

Kul! Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer jag med lediga tider.

  Hur hittade du mig?

  PARFOTOGRAFERING • JÖNKÖPING • SMÅLAND • SÖDRA SVERIGE

  Total: