INFÖR EN FOTOGRAFERING


Porträtt  /  Familj

Min önskan är att en fotografering inte bara ska vara ett resultat av bilder – utan också en rolig aktivitet. Ni kan göra en fotografering som par, familj, gravida eller bara för enskilda porträtt eller tillsammans med vänner.
Oavsett vad ni önskar så planerar vi in en dag som passar oss båda under förutsättning att vädret är hållbart. Ni har själva möjlighet att önska plats, men vi fotograferar i natur eller stadsmiljö. Jag fotograferar inte i studio. Är det just studiofotografering ni vill ha är jag tyvärr inte rätt fotograf för er.
Vi fotograferar i ca 1 h på en eller två platser för att få lite olika sorters bilder under förutsättning att exempelvis barnen orkar. Skulle det inte passa med familjefotografering under dagen på grund av olika förutsättningar för barnen så bokar vi såklart in ett nytt tillfälle och testar igen.
Ett tips att tänka på är att ha på er enfärgade kläder, gärna flera ombyten och gärna lite matchande med varandra eller efter årstid. Undvik kläder med text och/eller stora logotyper. Välj det som du själv känner dig bekväm i och som passar dig.
Den bästa fotograferingstiden är tidig morgon eller tidig kväll (ca 2-3 timmar efter/innan solen gått upp/ner), men vi bestämmer tid utifrån vad som passar er.
För mer info kring priser och upplägg vänligen kontakta mig på info@lisacarlback.se eller via formuläret nedan.

Bröllop

Porträttfotografering under en bröllopsdag är ofta den stund då ni som par har tid till att bara vara med varandra. Min önskan är att det är då ni känner att ni hinner njuta av att bara vara ni två och samla energi för resten av dagen.
För att ni ska känna er extra trygga med mig som fotograf och för bästa resultat på bilderna är det bra om vi känner varandra lite innan bröllopsdagen. Därför träffas vi för ett planeringsmöte i god tid innan den stora dagen. Det kan vara en personlig träff eller via skype. Vi går då igenom detaljerna och hålltiderna för dagen och här får ni också berätta mer om er själva och vilka typer av bilder som är extra viktiga just för er. Man får gärna ha särskilda önskemål om plats och vi fotar på en eller två platser för att få lite olika sorters bilder, utomhus i naturen eller stadsmiljö. ​Jag fotograferar inte i studio. Är det just studiofotografering ni vill ha är jag tyvärr inte rätt fotograf för er.
I samband med planeringsträffen skriver vi också ett kontrakt och gör en kort provfotografering där ni får tillgång till minst 30 högupplösta och retuscherade bilder levererade digitalt via drive. (värde 2500 kr)
Direkt efter fotograferingstillfället på bröllopsdagen skickar jag en faktura via mejl som ska vara betald inom 14 dagar. Dagen efter får ni tillgång till minst 5 högupplösta bilder via en drive-länk som ni kan använda direkt för sociala medier etc. under förutsättning att mitt namn finns med i samband med bilderna. Resterande bilder levereras inom 45 dagar från fotograferingstillfället samt efter betald faktura.
Mina bröllopspaket är uppbyggda på 2, 4, 6 och 12 timmar. Men jag har möjlighet att anpassa mig efter era önskemål.
Jag utgår från Jönköping men har möjlighet att ta mig till vart som helst i världen med en reseersättning på 30kr/mil eller resebiljettkostnad.
Gifter du dig på en vardag? Då erbjuder jag 10% rabatt på alla mina bröllopspaket.
För mer info kring priser och bröllopspaket vänligen kontakta mig på info@lisacarlback.se eller via formuläret nedan.
De personuppgifter du lämnar här tillhandahålls endast av mig och användas endast för att kontakta dig i ditt ärende. Du kan när som helst begära att få personuppgifter raderade