MIN PASSION

VARMT, INTIMT
& AUTENTISKT

Jag är bröllopsfotograf därför att jag älskar vad det dagen betyder för människor. Troligtvis är bröllopsdagen en dag av festligheter, fina kläder och vänner - men framförallt är det en dag när ni fattar ert livs viktigaste beslut och ingår förbund med varandra. Det är SÅ coolt! Som fotograf vill jag hjälpa er att minnas denna dag med fokus på det varma, intima och autentiska.

ÖGONBLICKET

Under en bröllopsdag sker flera unika ögonblick. Jag vill se och fånga ögonblick från er dag precis som det är, naturligt och autentiskt.

KÄNSLAN

En bröllopsdag innehåller mycket känslor. Jag vill ta in de känslor som är och formulera dem i bilder, och på så sätt hjälpa er att minnas dem.

NI

Fotografering är en rolig del av dagen! Ni får vara nära och bara njuta. Jag vill frambringa er naturliga intimitet, lekfullhet och glädje.

Vi är väldigt glada för att det var just Lisa som följde oss under dagen! Hon fick oss att känna oss trygga och naturliga. Lisa är en glädjespridare, lugn och väldigt professionell i det hon gör.
- Anna & Joel
LISA SOM FOTOGRAF
LET'S BE FRIENDS
Som bröllopsfotograf är jag en person som befinner mig nära människor på deras livs största dagar. Därför vill jag inte bara vara en fotograf, utan en vän som finns med som ett stöd och tryggt bollplank redan från start. För mig är en god relation superviktigt, allt för ett så bra resultat som möjligt.

MIN TJÄNST

PLANERING

Jag finns med som stöd och hjälp i planeringen från och med bokningsdagen. Vi träffas minst en gång för bröllopsmöte. I mina större paket ingår även en provfotografering.

FOTOGRAFERING

Jag fotograferar alla önskade ögonblick efter avtalat antal timmar och finns med som ett genuint stöd på bröllopsdagen. Jag peppar, håller saker och matar er när det behövs.

EFTERBEARBETNING

Jag väljer ut och efterbehandlar noggrant alla de bästa bilderna från er dag. Endel bilder behandlas även svartvitt.

LEVERANS

Senast 45 dagar efter bröllopet levereras era bilder högupplösta på ett fint USB-minne tillsammans med ett handplock av 10x13 printar. I mina större paket levereras även ett webbgalleri.
JAG RESER GÄRNA FÖR KÄRLEK
Min utgångspunkt är Jönköping men jag reser gärna både i Sverige och utomlands för en reseersättning på 35 kr/mil alternativt resebiljettskostnad. I mitt största paket ingår resekostnad upp till 15 mil.

FRÅGOR & SVAR

– VÅR RELATION
För mig och för er trygghet så är det jätteviktigt att vi trivs med varandra! Jag träffas gärna före bokning - antingen på en fika i Jönköping eller via skype.
– NÄR BEHÖVER VI BOKA DIG?
Så snart som möjligt! Jag åtar mig endast ett visst antal bröllop per år och fyller på datumen allteftersom. Sommarmånaderna bokas gärna upp tidigt. Tilläggas bör att ert datum inte är helt säkrat förrän avtalet är godkänt och bokningsavgiften på 25% är betald.
– VAD INGÅR?
Jag vill vara ert bollplank från dagen ni bokar mig tills dess att ni fått färdig leverans. I alla mina paket ingår ett bröllopsmöte och ett planeringsdokument inför bröllopsdagen. För mina två större paket ingår även en provfotografering (värde 2500 kr). Alla era bästa bilder levereras högupplösta på ett fint USB-minne tillsammans med ett handplock av 10x13 printar. I mina större paket får ni även tillgång till ett webbgalleri med era bilder att dela med vänner och familj.
– LÄSKIGT ATT STÅ FRAMFÖR KAMERAN, HUR GÖR MAN?
Oroa er inte - min uppgift är att känna av och hjälpa er att bli så naturliga som möjligt i situationen. Jag ger er handlingar för att på ett avslappnat sätt få fram äkta poser. Allt i er takt!
– VAG GÖR VI OM DET REGNAR?
Inga problem – redan innan er bröllopsdag kommer vi att ha valt ut ett par alternativa platser att vara på om det blir oväder. Dessutom har jag alltid med mig ett par vita paraplyer som ni får låna.
– TAR DU MED EGEN MAT?
Bokar ni mig mer än 4 timmar ser jag gärna att jag får något varmt att äta för att göra ett bra jobb under hela dagen. Det går självklart bra med samma mat som andra leverantörer.
– ANVÄNDER DU AVTAL?
Ja! Avtalet tar bland annat upp leveranstid, användningsrätten av bilderna och vad som händer vid sjukdom. Ert datum är inte bokat förrän ni har godkänt avtalet.
– REDIGERAR DU BILDERNA?
Ja. Jag är utexaminerad grafisk formgivare och fotograferar i RAW-format vilket innebär att jag inte levererar oredigerade bilder. Redigering såsom exponering, färger, toner och artistisk vision ingår i priset.
– FÅR VI ALLA BILDER?
Jag levererar alla bra bilder vilket innebär att jag exempelvis väljer bort testbilderna för exponering samt bilder där personerna blundar eller gör konstiga miner. Räkna med ungefär 50 bilder per timme.
– HUR GÖR DU MED BOENDE?
Har ni bokat mitt största paket och gifter er mer än 15 mil ifrån Jönköping kan det tillkomma en hotellnatt. Detta på grund av att jag inte ska behöva köra långt efter en lång arbetsdag. Såklart beror det på hur sent in på kvällen fotografering önskas och vid bokning diskuterar vi detta tillsammans.

 
PROVFOTOGRAFERING

I mina två större paket ingår en kostnadsfri provfotografering. Och jag älskar provfotograferingar! Vi lär känna varandra genom att på riktigt få testa att använda kameran. Det är ofta många saker som man kan känna sig nervös inför på en bröllopsdagen, och fotograferingen är definitivt en av dem. Därför blir en provfotografering en bra uppvärmning och många känner sig mindre nervösa inför fotograferingen på bröllopsdagen efter en provfotografering. Dessutom får ni ett gäng härligt vardagliga bonusbilder som kan komma till god användning till exempelvis inbjudningskort.

 


 

HELDAG
INKLUDERAR
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering (Värde 2500 kr)
 • 10 h fotografering
 • Minst 300 högupplösta bilder
 • Webbgalleri
 • Handplock av 10x13 printar
 • Resor upp till 15 mil ingår
HALVDAG
INKLUDERAR
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • Provfotografering (Värde 2500 kr)
 • 6 h fotografering
 • Minst 200 högupplösta bilder
 • Webbgalleri
 • Handplock av 10x13 printar
EN STUND
INKLUDERAR
 • Digital planeringguide
 • Bröllopsmöte
 • 4 h fotografering
 • Minst 150 högupplösta bilder

GIFTER NI ER 2020?

Gifter ni er 2020 och är intresserad av att ha med mig? Just nu bokar jag bröllop för 2020 för fullt! Så vänta inte med att höra om jag är tillgänglig just ert datum.
Skicka er förfrågan i formuläret nedan för mer information och aktuell prislista.

Total: